Distributie cutii postale
Distributim materiale publicitare (pliante, flyere, scrisori) direct in cutiile postale dintr-o anumita zona. Puteti ale zona, un sector, un grup de strazi sau chiar un intreg oras. Noi vom distribui pentru dvs. in mod organizat si monitorizat. Pentru reusita unei astfel de campanii este important sa se identifice zonele cu cel mai mare potential pentru fiecare produs sau serviciu promovat. In baza comenzii primite de la client (date despre profilul publicului tinta, venit estimat, locatie, etc) recomandam zonele de distributie cele mai potrivite si realizam in teren distibutia efectiva. In acest fel mesajul ajunge direct la persoanele vizate iar costurile sunt acceptabile.

Distributie stradala
Distributia stradala este distributia in puncte fixe: stradal, in intersectii, la intrarea in centrele comerciale, in interiorul centrelor comerciale, la gura de metriou sau in statiile de autobuz aglomerate. Contactul uman fata in fata eficientizeaza efectul promovarii si, in plus, clientul poate adresa intrebari suplimentare personalului nostru.

Distributie de door hangere
Distributia la clanta usii este cea mai eficienta dintre metodele de distributie de materiale publicitare tiparite, deoarece mesajul nu poate trece neobservat. Asiguram si serviciile de creative design, DTP si tiparire la costuri mici.

DISTRIBUIRE FLYER-E IN CUTII POSTALE
Grafica, tipar si distributie materiale de reclama in Bucuresti si Ilfov. Servicii tipografice complete.
tipografie-rapida.ro
tipografie offset Bucuresti
DESENAM TIPARIM DISTRIBUIM
tipografie
Contact tipografie: 0773.937.563
tipografie Bucuresti pliante afise
DISTRIBUTIE PLIANTE SI FLYER-E BUCURESTI
DISTRIBUIRE MATERIALE TIPARITE
DESENAM TIPARIM DISTRIBUIM
tipar digital tiparituri Bucuresti
preturi tipar tipografie
tipografie Bucuresti preturi mici