www.tipografie-rapida.ro - Servicii complete de print
Tipografie offset situata in Bucuresti cu obiectul principal de activitate serviciile si productia tipografica si print digital. Printam color afise publicitare, postere, carti de vizita, calendare, reviste, brosuri, cataloage, bannere indoor si outdoor, etichete, fluturasi, flyere, pliante, etc. Oferim si servicii DTP de grafica si design pentru tipar, pentru a asigura servicii complete clientilor nostri.

Pliante, print digital sau tipar offset?
Pliant: Coaie A4 pliata in doua sau trei, distribuita gratuit, ce contine mesaje si imagini publicitare. Pliantele reprezinta una dintre cele mai simple si mai eficace metode de a promova serviciile firmei dvs. sau produsele oferite. Cu targetarea corecta si un mesaj simplu, usor de inteles si bine desenat, pliantele va pot aduce clientii mult asteptati. Numarul de bucati comandat depinde de evenimentul la care doriti sa va prezentati sau zona de distribuire pe care doriti sa o acoperiti. Inainte de orice, se incepe cu grafica. Titluri, texte, imagini, logo, date de contact, etc. Aici este bine sa apelati la un grafician profesionis sau la unul dintre angajatii nostri.

Traim intr-o lume plina de flyere. Acestea sunt cea mai folosita metoda de promovare in mediul urban aglomerat, de aceea ai nevoie ca flyerele tale sa iasa in evidenta, pentru a-si atinge scopul. In timp, metoda de impartire a flyerelor (fluturasilor) s-a dovedit a fi eficienta si productiva. Ca si domeniu de activitate, avantajul principal este ca metoda de promovare cu flyere si pliante nu are limite.

Flyerele (fluturasii publicitari) sunt un instrument de marketing si promovare a campaniilor de publicitate. Din acest motiv este important sa atraga atentia, altfel timpul si banii investiti de dumneavoastra in realizarea lor nu isi vor atinge scopul. Expresivitatea este calitatea obligatorie pentru ca un flyer sa creeze impact vizual. Noi va ajutam sa realizati aceste lucruri astfel incat mesajul sa atraga atentia clientilor, indiferent ca flyer-ul este distribuit pe strada sau prin direct mailing. Putem tipari oricate, in functie de necesitati, fara cantitate minima ce trebuie comandata.

FLYERE SI PLIANTE IEFTINE
Flyere ieftine, pliante ieftine Bucuresti. Tipar si distributie pliante si flyere Bucuresti.
tipografie-rapida.ro
tipografie offset Bucuresti
DESENAM TIPARIM DISTRIBUIM
tipografie
Contact tipografie: 0721.028.094
tipografie Bucuresti pliante afise
FLYERE SI PLIANTE IEFTINE BUCURESTI
TIPAR DE CALITATE - OFERTE FLYERE SI PLIANTE
DESENAM TIPARIM DISTRIBUIM
tipar digital tiparituri Bucuresti
preturi tipar tipografie
tipografie Bucuresti preturi mici