Experienta si profesionalism in servicii tipografice
Suntem o tipografie cu o experienta de peste 15 de ani, perioada in care am reusit sa ne conturam o identitate stabila in domeniul serviciilor de print si tipar in Bucuresti. Oferim doua metode de tiparire: digital si offset. Imprimam produse personalizate pentru diverse proiecte sau tipar la scara industriala pentru clienti din zona de business sau agentii de marketing. Calitatea superioara, pretul decent si termenele scurte de livrare ne recomanda. Printam aproape orice: flyere, pliante, brosuri, cataloage, mape personalizate, afise, calendare sau agende personalizate, materiale HoReCa (meniuri, door hangere, coli de tava), banner-e, rollup-uri, cutii, ambalaje si alte materiale promotionale.

Brosuri
Daca ne referim in mod special la brosuri, acestea sunt probabil cele mai utilizate materiale tipografice. Cataloagele sau brosurile au ca principala menire promovarea produselor si serviciilor unei companii. Utilizate in comunicarea offline, in cadrul targurilor sau expozitiilor, a intalnirilor de business, cataloagele trebuie sa atraga atentia prin design si calitatea tiparului.

Rasfoind un catalog de prezentare, potentialii clienti pot vedea gama de produse si preturile. In functie de informatiile oferite printr-un astfel de material, brosurile pot fi schimbate lunar sau la alte intervale de timp. Daca respecta principiile in ceea ce priveste print-ul si grafica, brosurile si cataloagele se pot transforma in instrumente eficiente de marketing si comunicare vizuala. Tiparim brosuri si cataloage in policromie sau alb-negru. Preturile sunt influientate de tiraj, numarul paginilor, formatul in care urmeaza sa fie tiparite si serviciile conexe pe care le solicitati.

TIPAR BROSURI CATALOAGE
Tipografie brosuri si cataloage la pret avantajos. Tipar si distributie pliante si flyere Bucuresti.
tipografie-rapida.ro
tipografie offset Bucuresti
DESENAM TIPARIM DISTRIBUIM
tipografie
Contact tipografie: 0773.937.563
tipografie Bucuresti pliante afise
BROSURI SI CATALOAGE LA PRET DECENT
SERVICII TIPAR OFFSET SI DIGITAL BUCURESTI
DESENAM TIPARIM DISTRIBUIM
tipar digital tiparituri Bucuresti
preturi tipar tipografie
tipografie Bucuresti preturi mici