La solicitarea dvs. asiguram distributia materialelor de reclama in Bucuresti sau oriunde in tara. Flyer-e, pliante sau alte materiale pot fi distribuite in cutii postale, la clanta usii, in zone aglomerate direct la trecatori sau la stergatoarele masinilor.

Totul se face in mod supravegheat si cu rapoarte zilnice de lucru. Distributia tipariturilor se face in zonele de interes indicate de client.

Distributia de materiale publicitare este considerata una dintre cele mai eficiente solutii de marketing pentru firmele ce doresc sa-si informeze direct potentialii clienti in legatura cu ofertele proprii de produse sau servicii. Pe o piata in continua expansiune, ne remarcam prin seriozitatea cu care desfasuram activitatea si, evident, rezultatele bune care apar ulterior pentru beneficiar.

Tarife orientative: Flyer la cutiile postale - 49 lei/1000 buc, doorhanger-e la usa apartamentelor - 90 lei/1000 buc.

DISTRIBUTIE MATERIALE DE RECLAMA
tipografie-rapida.ro
tipografie offset Bucuresti
DESENAM TIPARIM DISTRIBUIM
tipografie
Contact tipografie: 0773.937.563
tipografie Bucuresti pliante afise
DISTRIBUTIE MATERIALE TIPARITE BUCURESTI
RAPID - IMPECABIL - PRETURI FARA CONCURENTA!
DESENAM TIPARIM DISTRIBUIM
Distributie pliante si fluturasi Bucuresti - Ilfov. Distribuire maretiale de reclama in cutiile postale. Contacteaza-ne cu incredere!
 Parteneri online:   Creare Site Web   l   www.hellodigital.ro                                   Confidentialitate  l  GDPR-ANS PDCP  l  Cookies                      
DISTRIBUTIE
tipar digital tiparituri Bucuresti
tipografie_bucuresti
tipografie Bucuresti preturi mici