In cazul in care nu aveti materialele pentru tipar gata realizate, va oferim servicii creative de grafica specializata pentru tipografie.

Veti avea acces online la unul dintre graficienii nostri (Telefon / E-mail / Skype / WhatsUp) si veti lucra impreuna pentru corecturi finale si rectificari, pana cand veti fi deplin multumiti si veti acorda bunul de tipar. Apoi designerul pregateste materialul si il lanseaza in productie.

Spre deosebire de alte tipografii care, “din viteza”, nu sunt preocupate de calitatea lucrarii si tiparesc exact ceea ce le dati, noi verificam si pregatim cu atentie fiecare lucrare. Pregatirea pentru tipar contine mai multe etape importante cum ar fi: convertirea textului la curbe, convertirea imaginilor la cel putin 300 dpi in format de culoare CMYK, facuta prelungirea de fonta, fixarea marcilor de taiere, big sau stanta si altele.

Tariful orar pentru grafica este de 50 lei. Orientativ, un flyer 1/3 din A4 este gata (creatie, corecturi finale, pregatire) in aproximativ 2 ore iar un pliant 3/3 din A4 in 3 - 4 ore, in functie de calitatea si cantitatea materialelor pe care ni le furnizati.

GRAFICA PENTRU TIPAR
tipografie-rapida.ro
tipografie offset Bucuresti
DESENAM TIPARIM DISTRIBUIM
tipografie
Contact tipografie: 0773.937.563
tipografie Bucuresti pliante afise
SERVICII TIPOGRAFICE BUCURESTI
RAPID - IMPECABIL - PRETURI FARA CONCURENTA!
DESENAM TIPARIM DISTRIBUIM
Grafica pentru tipografie, design si pregatire pentru tipar Bucuresti - Ilfov. Tipografie: Pliante, fluturasi, postere, afise si alte tiparituri.
 Parteneri online:   Creare Web Site   l   www.hellodigital.ro                                   Confidentialitate  l  GDPR-ANS PDCP  l  Cookies                      
DESIGN PENTRU TIPAR
tipar digital tiparituri Bucuresti
preturi tipar tipografie
tipografie Bucuresti preturi mici